Ludva Říkovice - FESTA Galacticos 1:1 (0:1)

22.10.2017 12:55

V dnešním deštivém zápase na velmi těžké kluzké trávě jsme odehráli utkání 9. kola 3. ligy PLMK v Říkovicích.

První poločas byl z našeho pohledu kvalitnější, snažili jsme se dobře kombinovat, i když to bylo někdy velmi obtížné, míče hodně odskakovaly, nicméně po pěkné kombinaci v 10. minutě Jirka Janda otevřel skóre utkání, když se odpoutal od dotírajícího obránce a krásnou tvrdou střelou na zadní tyč prostřelil brankáře, 0:1. 
Hosté se snažili naše hráče napadat a spoléhali na naše chyby, ale naštěstí jednu šanci na brankové čáře vykopával kapitán Koukal a odvrátil srovnání skóre.

Druhý poločas jsme čekali na soupeřovy chyby s možností rychlého brejku. Šanci měl Jirka Beneš, ale bohužel gól nepřišel. 
Hosté několikrát ohrozili našeho brankáře Matušku, ale ten držel nejtěsnější možný výsledek až do chvíle, kdy na světelné tabuli zbývala do konce utkání pouhá 1. minuta a hosté dobrým napadáním ve střední části získali míč a rychlým brejkem dokázali prostřelit našeho brankáře.

Bohužel, tak to někdy ve fotbale chodí, dnes jsme sahali po vítězství, ale nakonec máme bod za remízu.

Sestava: Matuška - Sprušil, Koukal - Brázda, Uvíra - Janda, Beneš

Góly: Janda

Dosavadní bilance : 6. zápas bez porážky, 18. bodů po 9. kole s bilancí 5-3-1 skórem 24:14 a dosavadní 2. , nebo resp. 3. místo tabulky.