Přátelský zápas: Drým tým - Galacticos III 6:9

04.02.2014 19:32

V dalším zápase opět se stejným soupeřem jsme postrádali brankáře Matušku, na jeho místě měl původně alternovat obránce Adam Sprušil, a však soupeř byl ochotný a půjčil nám svého hráče.

Do zápasu jsme nevstoupili šťastně, dlouho jsme nemohli navázat na úspěšnou kombinační hru z minulého zápasu, zvolili jsme špatné rozestavení a umožnili tak soupeři lehce narušit naši rozehrávku. Právě z tohoto důvodu vzniklo několik chyb, které soupeř potrestal a zhruba po čtvrt hodině hry šel do hrozivého vedení 3:0. Toto skóre znamenalo z naší strany mírnou frustraci, nicméně jsme se začali tlačit více dopředu, a ačkoliv nás stále neposlouchal míč, šťastně jsme během minuty korigovali na 3:2 a získali jsme důležité sebevědomí.

Naše hra se zlepšila a především zrychlila, nebyla tak statická. Dobře jsme zakombinovali, získali důležitou rovnováhu mezi obranou a útokem, a po nezištných kolmicích za obranu jsme se dostali do vedení a následně i do třígólového trháku. Ani tohle vedení však netrvalo dlouho, soupeř se dokázal dvakrát prosadit a snížil na 6:5. Následně jsme se dokázali opět utrhnout soupeři na větší rozdíl ve skóre a skvěle jsme kontrolovali hru.

Soustředili jsme se na výkon v obraně a hrozili z brejkových situací. Celkové skóre se zastavilo na poměru 9:6 pro nás, a tak jsme mohli slavit druhé vítězství v našem druhém zápase.

 

Sestava: Brankář - Sprušil, Přikryl - Koukal, Zubík

Náhradníci: Janeček, Brázda