Třetí Housle - FESTA Galacticos III 4:7 (0:7)

29.10.2017 20:37

V dnešním větrném chladném počasí jsme doma hostili z důvodu špatného terénu na Lokotce v přímé konfrontaci o čelo tabulky přerovský tým Třetí housle.

Něco málo k sestavě. Dnes nám chybělo duo bratrů Zubíků a obránce Strachoň. Naopak po měsíční vynucené pauze zasáhl do utkání navrátelec v sestavě Přikryl David, který vyztužil zadní řady.

Domácí v 1. poločase hráli kombinační fotbal, což slavilo v konečném výsledku úspěch. První branku vstřelil po krásném pase a ještě krásnějším zakončení patičkou útočník Jirka Beneš, 1:0. Po zbytek poločasu byli i nadále hladovější po gólech domácí. Kromě zaslouženého hattricku útočníka Beneše se zapsali do statistik také Jirka Janda, 2 branky a po brance Uvíra společně s Přikrylem, který pěkně zpracoval dlouhý výhoz našeho brankáře a technickou střelou dal definitivní klid na naše kopačky, 7:0.

K druhému poločasu není moc pozitivních věcí, naší laxností jsme hosty pustili do mnoha šancí, kteří nás dokázali potrestat, a to dokonce 4. góly. Nicméně utkání skončilo 7:4, domácí slaví důležité body, s chyb se musí ponaučit a do dalších zápasů tohle nedopustit.

Sestava: Matuška - Sprušil, Přikryl - Koukal, Brázda, Uvíra - Janda, Beneš

Góly: Beneš 3x, Janda 2x, Přikryl, Uvíra

Dosavadní bilance : 7. zápas v řadě bez porážky, 21. bodů po 10. kole s bilancí 6-3-1 skórem 31:18 a dosavadní 2. místo tabulky.

Příští utkání: 11. kolo 3. PLMK : FESTA Galacticos III - FC Dolňák , Žeravice, čas: Neděle - 5.11.2017 - 13:30 hod.