Zimní příprava vrcholí

20.03.2015 19:50

V zimní přestávce se v kádru Galacticos odehrálo několik změn. 

Tým byl doplněn o dva krajní obránce – Davida Přikryla a Marka Zubíka. V tréninkových jednotkách se objevila i řada jiných jmen, nakonec však byli vybráni právě tito dva hráči. 

 

První herní prověrkou pro hvězdy byl miniturnaj v Troubkách, který také hráči Galacticos opanovali. Po vítězství s Drým Týmem a Lukovou se hráči připravovali na domácí turnaj v Žeravicích, který měl prověřit zejména kondiční připravenost kádru. Na turnaji se hráčský kádr hvězd rozložil do dvou týmů. Hra pouze s jedním střídajícím byla velmi náročná a podle toho se vyvíjela jednotlivá utkání. Áčko si připsalo pouze tři body za výhru právě nad B-týmem, který nakonec díky remíze s celkovým vítězem Pozdním sběrem ukořistil jediný bod. 

Na turnaji jsme postrádali Jiřího Hanáka, Jana Brázdu a Michala Josku. 

 

Další turnaj pořádaný týmem YoungBoys v Troubkách měl mít mnohem větší vypovídající hodnotu. Pár dnů před turnajem si ale na tréninku poranil vazy v kotníku Michal Joska. Na turnaj dále neodcestovali Jan Brázda, Lukáš Uvíra, Adam Sprušil a David Přikryl, navíc Radek Strachoň hájil barvy jiného týmu. Vstup do turnaje ale hráčům Galacticos vyšel ve velkém stylu, s Young Boys vedli už po poločase 4:1, poté 5:2, nakonec hráči pošetřili síly a bylo z toho těsné vítězství 5:4. Další, nesmírně dramatický zápas s YBP skončil dělbou bodů za remízu 2:2. Ve třetím klání zdolalo Galacticos tým Staříků poměrem 6:3 a vidina triumfu byla na světě. Zápas s Podolím ale začal tým hvězd velmi špatně, snaha o dobývání soupeřovi svatyně znamenala brejkové situace pro Podolí, které bylo nesmírně produktivní a vedlo už 0:4! Přibližně šest minut před koncem se nám podařilo snížit a nastartovat gólostroj a půlminuty před koncem přišlo vyrovnání! Nakonec bod z tohoto zápasu znamenal pro náš tým ztrátu, protože v posledních vteřinách napálil po hezké kombinaci Marek Zubík tyč. Poslední duel dne se odehrál proti Rafanům, které přejela ofenzivní smršť jménem Galacticos 7:3! A protože v posledním zápase prohrálo YBP s Young Boys, mohli hráči Galacticos slavit celkové prvenství na turnaji! 

 

Celá zimní příprava vyvrcholí přípravným zápase v sobotu 21.3.2015 s Drým Týmem na domácím stánku Galacticos v Citově. Zápas začne ve 14.00hod. Jedná se o poslední test před jarní části soutěže, kterou odstartují hráči Galacticos na půdě K-Stánku v neděli, 29. 3. 2015 v 15.30 hodin v Přerově.